Tietoja tilauksesta

Kaspersky Safe Kidsin Premium-version tilauksen ostaminen tarkoittaa, että ostat oikeuden käyttää sovellusta tiettyjen parametrien mukaisesti (esimerkiksi tilauksen viimeinen voimassaolopäivä ja laitteiden määrä).

Voit hallinnoida tilaustasi henkilökohtaisen tilisivusi kautta palveluntarjoajan verkkosivustolla (esimerkiksi App Store, Google Play tai Huawei AppGallery).

Tilaus voidaan uusia automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattisesti uusittu tilaus uusitaan automaattisesti kunkin tilausjakson päätteeksi, kunnes tilaus peruutetaan. Manuaalisesti uusittu tilaus tulee uusia jokaisen tilausjakson päätteeksi. Kun manuaalisesti uusittu tilaus vanhenee, voit saada lisäajan, jolloin kaikkia sovelluksen toimintoja voi käyttää.

Kaspersky Safe Kidsin premium-version tilauksen ostaminen ei peruuta muita tilauksiasi, joihin sisältyy Kaspersky Safe Kids. Varmista lisämaksujen välttämiseksi, että olet peruuttanut tai poistanut käytöstä tarpeettomien tilausten automaattisen uusimisen.

Kaspersky Safe Kidsin premium-tilauksen peruuttaminen tai siirtyminen manuaaliseen uusimiseen:

1. Siirry omalle tilisivullesi palveluntarjoajan verkkosivustolla.
  2. Tarkista, onko sinulla aktiivisia tilauksia, joihin sisältyy Kaspersky Safe Kids.
  3. Peruuta tai poista käytöstä tarpeettomien tilausten automaattinen uusiminen.